Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Fantastisk Base Camp helg!
Vesterålen friluftsråd, i samarbeid med Øksnes leirsted, lag og foreninger og regionens kommuner, arrangerte helgen 5.-7.september Base Camp Skogsøya for 11.gang. Og nok en gang levde Base Camp Skogsøya opp til forventningene!


8.9.2014 - Bård Meløe


what states is abortion legal in the us

where in the us is abortion legal redirect
Base Camp Skogsøya er et arrangement hvor det meste av aktivitetene foregår utendørs. Tidlig var det meldt regn og sterk vind, og lenge så det ut som campen skulle bli en våt og kald fornøyelse.

 
Men værgudene var på vår side denne gangen også og vi våknet lørdag morgen til sol, skyfri himmel og speilblankt hav. Forholdene kunne ikke bli bedre og årets 30 deltakere var klar til action!

3 økter med Deep sea rafting, tube, padling, SUP og leirdueskyting sto på programmet. I tillegg utfordret noen av deltakerne seg selv på vannski. På ettermiddagene var det bruskasseklatring og bueskyting. Lørdag kveld var det grilling og gode samtaler rundt leirbålet - sammen med 1000-vis av knott.

 
Vi er ikke i tvil - Base Camp må fortsette og fortsatt være et av friluftsrådets tilbud til ungdommene i Vesterålen!

Tusen takk til Øksnes leirsted, Øksnes jeger og fisk, Øksnes Røde Kors, Stø safari, Vesterålen padleklubb, reiseledere fra Andøy, Bø, Hadsel og Sortland, for at dere var med på å gjøre denne helgen til en minnerik og flott opplevelse for våre deltakere!
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no