Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Alfa foran sin residencybolig på Andenes. Foto: Kulsam
Reparasjonskafe og foredrag om hjemmedesign

Lørdag den 4. oktober arrangeres for første gang en såkalt Reparasjonskafé i Vesterålen. Det skjer i Kiilgården på Andens fra kl 12:00 til kl 15:00. Interiørarkitekt og grafisk designer Alfa Freysdóttir fra Island er kafévert. Med seg har hun bl.a. Bent Aune. Mandag den 6. oktober holder hun foredrag i Kommunestyresalen om design av eget hjem.


29.9.2014 - emb


augmentin compresse

augmentin generico prezzo
Interiørarkitekt
 
  Vertskapsgruppa sammen med med Alfa. Fra venstre Werner Johansen, Bent Aune, Alfa, Marit Nordheim og Erik Bugge fra Vesterålen regionråd. Foto: Kulsam
Alfa Freysdóttir er utdannet interiørarkitekt i San Francisco og har arbeidet der. For et år siden flyttet hun hjem til Djupavog på Øst-Island der hun har startet eget firma. Hun bor nå 14 dager i Kiilgården som ledd i et opplegg Vesterålen kulturutvalg har med residencyopphold for kunstnere.

Nytt i Norge
Reparasjonskafé er noe nytt i Norge, men startet første gang i Amsterdam, 2009. Nå har idéen spredt seg ut over Europa og til USA. Alfa som er kafévertinne, mener det ligger store muligheter i å bruke gammelt på nye måter. – Alt for mye kastes! Mye kan gjenbrukes på kreative måter. Hun vi i løpet av formiddagen i Kiilgården vise eksempler. Kom innom hvis du bare er nysgjerrig. Ta også gjerne med noe gammelt som kan repareres.

Ha tillit til deg selv!
Mandag kl 19:00 i kommunestyresalen på Andenes holder Alfa et foredrag om interiørarkitektur. Hun har kalt det for Ha tillit til deg selv for utforming av eget hjem! Den timen dette varer kan det dukke opp gode idéer som du kan ta med hjem. Hun viser lysbilder.


 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no