Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Marianne Hansen er ny MUSAM-koordinator

Stillingen som MUSAM-koordinator ble lyst ut i sommer, og vi fikk 6 søkere. Det har vært gjennomført intervju, og det var til slutt Marianne Hansen som fikk tilbudet om koordinatorstillingen.


2.10.2014 - VS


MUSAM er det regionale samarbeidet mellom kulturskolene i Vesterålen. Marianne Hansen er tilsatt i 30 % stilling, og vil bl.a. jobbe med utarbeidelse av strategiplan for kulturskolesamarbeidet, fordypningstilbud i lag med Sortland videregående skole, nettverk og kompetanseheving for de ansatte i kulturskolene. Hun har tiltrådt stillingen.

Marianne er opprinnelig fra Hadsel, men bor i dag på Sortland. Hun er tidligere tilbakestrømmer, det vil si at hun har tatt kulturutdanning og har holdt kontakten med Vesterålen mens hun var under utdanning. Etter endt utdannelse flyttet hun tilbake til Vesterålen. Her har hun hatt ulike jobber, bl.a. har hun jobbet for Nordland Akademi for Kunst og Vitenskap. Siden desember 2012 har hun vært tilsatt som prosjektleder for Lev Vesterålen i Vesterålen regionråd, en jobb hun vil kombinere videre med MUSAM-koordinatorstillingen.

 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no