Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Tildeling av prosjektstøtte til Tilbakestrømmere

Musiker Astrid E. Pedersen fra Hadsel og musiker Ingeborg Olavsrud Anthonsen fra Lødingen har fått tildelt prosjektstøtte Tilbakestrøm.


10.2.2015 - Margrethe Berntsen


 
  Astrid. E. Pedersen
Kultursamarbeidet i Vesterålen mottok 3 søknader om prosjektstøtte fra Tilbakestrømmere ved søknadsfrist 1. desember 2014. En faggruppe har vurdert søknadene og har valgt å tildele prosjektstøtte til musikerne Astrid E. Pedersen og Ingeborg Olavsrud Anthonsen.

Astrid E. Pedersen er bosatt i Oslo og har studert utøvede jazzvokal ved Norges Musikkhøyskole avd. Jazz/Improvisert musikk med fordypning i komposisjon. Hun skriver musikk og tekst til prosjektet Astrid E. Pedersen Ensemble, spiller i Pedersen/Finnset/Vangen Trio og er sanger og komponist i Elin Rosselands
Oslo 14. Pedersen/Finnset/Vangen Trio planlegger å holde en mini-konsertturne i Vesterålen og Lofoten der de spiller brasiliansk-inspirert musikk.

 
  Ingeborg Olavsrud Anthonsen
Ingeborg Olavsrud Anthonsen er bosatt i Oslo. Hun holder på med å ta Master i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og jobber som freelance musiker. Ingeborg spiller i bandet Fraction Distraction, som er et prog-rock band fra Oslo. Anthonsen har i lang tid hatt lyst til å ta bandet nordover og planlegger at de i sommer skal legge ut på en mini-turne i Vesterålen der de skal spille på noen av våre kjente festivaler.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no