Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Fra et tidligere tilbakestrømsprosjekt
Ønsker du å delta på et Tilbakestrømsprosjekt på Nordøst-Island?

Vesterålen kulturutvalgs samarbeid med Island har utvidet seg til også å gjelde Nordøst-Island, hvor Akureyri er den største byen i regionen. De har bl.a. «stjålet» kulturutvalgets prosjektide «Tilbakestrøm» og kaller det «Aftur heim». Da kulturutvalget markerte 10 års samarbeid i Reykjavik i høst, hadde daglig leder Vibeke Suhr et møte med tilbakestrømmere fra denne regionen.


22.4.2015 - SMR


Tilbakestrømmere fra dette området har fått penger fra den norsk-islandske tilskuddsordningen til et spennende prosjekt. De ønsker å gjennomføre prosjektet i lage med norske tilbakestrømmere; som kan søke Vesterålen kulturutvalg om å bli med i prosjektet.

Prosjektet går i Akureyriområdet 14. - 22. juni 2015. Tilbakestrømmerne vil reise rundt i området i en buss, og gjennomføre en workshop hvor de skal produsere en forestilling som skal ha premiere under en festival på slutten av oppholdet.

Er du registrert tilbakestrømmer hos oss kan du søke til:

vibeke.suhr@vestreg.no

innen 4. mai

I søknaden skriver du kort om deg selv, hva du studerer/jobber med, hvor gammel du er og hva du kan bidra med i prosjektet. Du må skrive søknaden på engelsk!

 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no