Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Reise- og arbeidsstipend til Øst-Island

Kultursamarbeidet i Vesterålen utlyser et reise- og arbeidsstipend til Øst-Island for kunstnere og kulturarbeidere. Stipendet gjelder for de som yrkesmessig arbeider med kunst og kultur. Søkeren må være bosatt i Vesterålen. En leilighet sentralt i det lille fiskeværet Djúpivogur på Øst-Island stilles gratis til disposisjon. Utgifter til reise og noe kostpenger dekkes av Kultursamarbeidet i Vesterålen.


22.4.2015 - SMR


abortion pill online uk

buy abortion pill online uk blog.e-lecta.com
Leiligheten i Djúpivogur har kjøkken, stue, soverom og vaskemaskin etc. Den er også møblert. Det er butikker i nærheten og gratis adgang til offentlig bad med stort basseng, samt badstue og heitipottur. Annen arbeidsplass eller fasiliteter, vil bli ordnet i forhold til hvilke behov den utvalgte kunstneren vil ha. Djúpivogur er et godt arbeidssted hvis du vil skrive, komponere, fotografere, arbeide kunstnerisk med billeduttrykk, sette deg inn i islandsk kystkultur eller fordype deg i eget arbeid. De eldre i Djúpivogur, og også yngre generasjoner, er veldig aktive og interesserte i kultur. Søkeren er velkommen til å samarbeide med eldresentret eller den lokale barneskolen.

Erla Dóra Vogler, turist- og kulturkonsulent i Djúpavogshreppur, er kontaktperson og vertskap sammen med regional kulturleder, Signý Ormarsdóttir.

Les mer om: Djúpivogur: http://www.djupivogur.is og Øst-Island: http://www.east.is/

Tid for oppholdet er høsten 2015 over en periode på 2-3 uker. Det forventes at kunstneren bor og arbeider i Djúpivogur hele den tiden man søker for. Søknaden skal være på engelsk og skal inneholde planer for oppholdet, utdanning, yrkeserfaring og motivasjon for å reise samt CV. Eget søknadsskjema.
Søknaden sendes helst digitalt til postmottak@vestreg.no eller til Vesterålen regionråd, Boks 243, 8401 Sortland. Klikk her for søknadsskjema.

Søknadsfrist: 6. mai 2015

For spørsmål og mer informasjon: Vesterålen regionråd 76 11 15 00, Vibeke Suhr

Klikk her for å se foto fra Djúpavogshreppur
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no