Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Nikoline Spjelkavik fra Andøy
Tildeling av prosjektstøtte Tilbakestrøm

Nikolai Endresen Dahl og Daniel André Antonsen fra Sortland, Nikoline Spjelkavik og Mariell Amélie Lind Hansen fra Andøy og Edvard Karijord fra Øksnes har fått tildelt prosjektstøtte Tilbakestrøm.


5.5.2015 - VS


generico cialis farmacia

tadalafil generico sandoz online
Kultursamarbeidet i Vesterålen mottok 5 søknader om prosjektstøtte fra Tilbakestrømmere ved søknadsfrist 1. april 2015. En faggruppe har vurdert søknadene, og valgt å tildele alle søkerne prosjektstøtte. Tilsagn på restmidler fra Vesterålen utvikling har bidratt til at vi har kunnet støtte flere prosjekter denne gangen.

 
  Nikolai Endresen Dahl fra Sortland

Nikolai Endresen Dahl er bosatt i Oslo og studerer cembalo og basso continuo ved Norges Musikkhøgskole. Han har spesialisert seg på tidlig musikk, og kommer til Vesterålen i sommer med to andre musikere. De planlegger å spille under Sommer Melbu og på Kulturfabrikken.
Daniel André Antonsen er nyutdannet filmregissør som er bosatt i Oslo. Han jobber i dag hos WiMP Music AS, i tillegg til å jobbe med egne filmprosjekter. Daniel André er i planleggingsfasen med et nytt filmprosjekt, som han ønsker å vise i Vesterålen når filmen er klar for visning.


Nikoline Spjelkavik studerer ved Akademiet for scenekunst i Fredrikstad. I sommer vil hun ta med seg en medstudent hjem for å lage en forestilling som skal vises på Andøya. I tillegg vil unge kulturarbeidere knyttet til teatermiljøet på Dverberg bidra i prosjektet. Prosjektet vil jobbe tett med lokale ungdommer, hvor de blant annet vil tilby kurs i forkant av forestillingen.


Mariell Amélie Lind Hansen er bosatt i London og jobber som fotograf. I sommer vil hun vende tilbake til Andøya for å produsere en utstilling som senere skal vises i Vesterålen.

 
  Edvard Karijord fra Øksnes

Edvard Karijord bor i Oslo og studerer Film og Tv ved Westerdahls Høgskole. Han har produsert en dokumentarfilm i lag med medstudenter som han ønsker å vise i Vesterålen. Filmen vant publikumsprisen og fikk hederlig omtale i Beste Dokumentar på Den Norske Studentfilmfestivalen på Lillehammer i mars.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no