Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
INVITASJON

TRENGER DU PRODUKSJONSLOKALER I SOMMER?

Kulturfabrikken Sortland vil bidra til at flere gode kunst- og kulturidéer blir en realitet. Sammen med Kultursamarbeidet i Vesterålen vil vi derfor sommeren 2015 tilby tilbakestrømmere med gode prosjekter mulighet til å bruke rom og saler vi har tilgjengelig til øving og produksjon. Bruk av lokalene vil være gratis, og Kultursamarbeidet kan bidra med reisestøtte, for de som får innvilget sin søknad.


12.5.2015 - Margrethe Berntsen


Kulturfabrikken har også som mål å formidle et mangfold av god kunst og kultur. Så som takk for lånet av produksjonsrom, vil vi gjerne at resultatet formidles for publikum her. Hva og hvilken form formidlingen skal ha, kommer jo helt an på prosjektet. En konsert, en arbeidsprøve, et foredrag, en tekst, en film, en utstilling…

Innenfor Kulturfabrikken kan du få tilgang til øvingsrom for musikk, dansesalen, dramasalen, Blåboksen, Møysalen (store sal), kunstrommet. Spør om du har andre behov, så ser vi på det.

Kunstnerhuset, vegg i vegg med Kulturfabrikken, har hybler til utleie for ekstra gunstige priser for tilbakestrømmere https://www.sortland.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/kunstnerhuset/

Er dette aktuelt for deg? Send en KORT søknad som beskriver ditt prosjekt, hva slags rom du ser for deg å trenge, tidsperiode og hvordan du kan tenke deg å formidle det i Kulturfabrikken. (NB! Formidling av prosjektet trenger IKKE SKJE i sommer!). Søker du reisestøtte, legger du med et budsjett/reiseplan.

Prosjektperioden er juli til medio august.
Søknader behandles fortløpende, med en siste frist 12.juni.
Send søknad til post@kulturfabrikkensortland.no

Har du spørsmål?
Kontakt produsent Tara Øverland/Randi Lervik(vikar) tel 76109270/415 87 520
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no