Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Tilbakestrømmer Astrid E. Pedersen med turnè i Vesterålen

Tilbakestrømmer Astrid E. Pedersen har fått tildelt prosjektmidler for sin turnè i Vesterålen. Sammen med Oddmund Finnset og Simen Vangen vil hun med kjærlighet, lekenhet og respekt for tradisjoner, gi lytterne et innblikk i den brasilianske musikktradisjonenes kjente og ukjente perler.18.9.2015 - SMR


naltrexone vs naloxone

is naltrexone and naloxone the same thing click
Astrid E. Pedersen, fra Stokmarknes, er sanger, gitarist, pedagog og komponist utdannet fra jazzlinja i Oslo. Synger i tillegg til Pedersen/Finnset/Vangen Trio, i Elin Rosselands Oslo 14 hvor hun og er komponist. Har spilt på Kongsberg Jazzfestival, Kampen Jazz, Oslo Jazzfestival, Nasjonal Jazzscene Victoria med forskjellige prosjekter. Var i 2011 solist med musikklinja i oppsetningen Second Sacred Consert nr2 av Duke Ellington. Underviser ved NMH i Oslo.

Oddmund Finnset, fra Sortland, er bassist, komponist, pedagog og arrangør, spiller i Steinar Kjeldsen Kvartett, og har spilt med bla Bossa Nordpå, Chorinho, Asmund Bjørken, Torgeir Stubø for å nevne noen. Har bla turnert i USA og i Norge. Spilt i Rio de Janeiro med Chorinho. Underviser ved musikklinja og kulturskolen på Sortland og Heggen VGS. Finnset ble tildelt Stubøprisen under Festspillene i Harstad i 2015.

Simen Vangen, fra Sortland, er perkusjonist, trommeslager og pedagog. Utdannet ved Konservatoriet i Amsterdam og for tiden kulturskolerektor i Svolvær i tillegg til hans virke som musiker. Spiller i Løkbrød, Nova Onda, Grupo Zanza, Sigrun and the Kitchen Band for å nevne noen og har medvirket under en rekke plateinnspillinger med feks Madrugada og Sivert Høyem. Turnert i USA, Europa og Norge. Spilt i Rio de Janeiro med bandet Chorinho.

Turnèrute 22. - 25. september 2015
Tirsdag:   Prestengbrygga i Kabelvåg
Onsdag:   Fårebygget i Kvæfjord
Torsdag:   Ekspedisjonen under Sortland Jazzfestival
Fredag:   Nyksund Brygge i Nyksund
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no