Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Fra et tidligere Ipad kurs
Filmfokus Vesterålen på turné med dokumentarfilmkurs på Ipad

Kultursamarbeidets prosjekt «Filmfokus Vesterålen» har solgt dokumentarfilmkurs til Den Kulturelle Skolesekken i Nordland. Kolbjørn H. Larssen er instruktør i Vesterålen, og har besøkt ungdomsskoler i Hadsel i forrige uke, og nå i denne uka Sortland ungdomsskole. Etter høstferien vil Espen Skagen være instruktør i 3 uker på ungdomsskolene i Lofoten.30.9.2015


 
  Kolbjørn H. Larssen
Filmfokus Vesterålen har utviklet filmkurs på Ipad, og har nå solgt dokumentarfilmkurs på Ipad til Den Kulturelle Skolesekken i Nordland. I løpet av skoleåret 2015/2016 skal Filmfokus Vesterålen kjøre filmkurs i alle ungdomsskolene i Vesterålen og Lofoten. Instruktører for kursene vil være Kolbjørn H. Larssen og Espen Skagen.

I løpet av kurset skal elevene lage en kort dokumentarfilm på rundt 1-2 minutter om noe eller noen som de er fascinert av. Noe eller noen de er glade i, noe de liker eller misliker. Det kan være en ting, en følelse, en person, et idol, en aktivitet, eller for eksempel et fag på skolen.

Kolbjørn H. Larssen er fotograf, filmskaper og medialærer. Han er fra Hadsel i Vesterålen. I en årrekke jobbet han for TV2 som fotograf og redigerte på nyheter, sport, dokumentarfilmer og aktualitetsprogrammer gjennom produksjonsselskapet Deadline Tv & Video AS. De siste årene har han jobbet som medialærer ved Hadsel videregående skole og som prosjektleder for Filmfokus Vesterålen.

 
  Espen Skagen
Espen Skagen er fra Sortland i Vesterålen, men jobber nå i Tromsø. Han har jobbet innen manus, regi og som komponist i mange år. Han har produsert både fiksjon og dokumentar som har blitt vist på festivaler verden rundt. Han jobber også som teknisk ansvarlig og konsulent på Filmveksthuset Tvibit i Tromsø.

 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no