Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Årets TellTur vinnere!
TellTur åpnet 3.juli og stengte 1.november. 500 brukerprofiler og over 5000 turer ble i denne perioden registrert i historiens første TellTur år i Vesterålen og Lødingen. Det var nok til at tiltaket, etablert av Vesterålen friluftsråd i samarbeid med lokale lag og foreninger, blir videreført som en permanent årlig turaktivitet.


15.12.2015 - Bård Meløe


augmentin bambini

augmentin sciroppo link
TellTur er et digitalt turregistreringssystem på intenett. Her får turgåeren oversikt over en mengde merka og skilta turmål i Vesterålen og Lødingen. Når turen er gjennomført kan man registrere den som fullført på mobil eller pc gjennom en personlig brukerprofil. Systemet er ment for å motive cialis coupon re. En rekke aktiviteter med premier er tilknyttet tiltaket.

Et morsomt innslag i år var «Impulspremier». Flere ganger i løpet av sommeren ble det lagt ut premier i trimkassene. Og var du heldig kunne du på et helt tilfeldig turmål, en helt tilfeldig dag, vinne et gavekort gitt av Intersport Sortland eller Hårtuppan på Stokmarknes.

Disse fant «impuls» premiene i år:

Hilde Andreassen, Dag Lockert, Marta Prytz Strand, Tiril Eline Tendeland, Margareth Vottestad, Frode Gabrielsen, Cecilie Kristiansen, Linda Fagerli

Årets vandrepremie:

For å vinne hovedpremien og et gavekort på kr.5000,- gitt av Intersport Sortland måtte du gå minst 15 turer på 10 ulike turmål i 3 kommuner. 80 personer oppnådde kriteriene og var med på trekningen.

Hanne Langås Jensen ble den heldige vinneren av årets vandrepremie.
 


Trekningen ble foretatt under et evalueringsmøte for arbeidsgruppene i regionen torsdag 26.november. Under møte ble også beste kommunebilde i Instagramkonkurransen stemt frem.

For å delta i denne konkurransen måtte du som turgåer #hasjtagge turbildet med TellTur og legge det ut på Instagram. Med åpen Instagramprofil var du automatisk med i vurderingen.

Da TellTur stengte 1.november var det flere hundre og svært mange flotte turbilder å velge mellom. Det ble nesten en umulig oppgave å trekke ut noen få som skulle videre i konkurransen. Etter en nøye gjennomgang ble det gjort et utvalg på 24 bilder som vi mente var de beste. Deretter ble det foretatt en demokratisk avstemming i arbeidsgruppene der bilde med flest stemmer vant prisen som beste turbilde i hver kommune.

Disse ble årets kommunevinnere i Instagramkonkurransen:

Frode Gabrielsen for bilde tatt i Øksnes, Jannicke Henriksen for bilde tatt i Andøy, Stine Stephansen for bilde tatt i Bø, Lene Mari Jensen for bilde tatt i Sortland, Kenn Johannessen-Løkkegård for bilde tatt i Hadsel og Nina Haugerud for bilde tatt i Lødingen.

Årets TellTurbilde i 2015:

Når kommunevinnerne var kåret så skulle Facebook avgjøre hvilket av disse bildene som fikk den ære om å vinne årets TellTurbilde i 2015. Det bildet med flest liker klikk innen en bestemt periode vant. Vinneren ble hedret med et gavekort på kr. 1000 gitt av Intersport Sortland, den ny
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no