Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Katma har premiere

Katrine Maria Eponine Strøm har premere på forestillingen Vidunderkammer i Stamsund 24. november kl 15. Den er produsert på Figurteateret i Nordland og skal etter hvert vises andre steder. I en pressemelding skriver hun bl.a.: Velkommen til vårt tvilsomme univers. Velkommen til perler og lus. Velkommen til Vidunderkammer. Vi ønsker deg velkommen til premiere!


20.11.2007


Vidunderkammer er en opplevelseslabyrint for barn. Et uendelig univers med blinkende piler, hemmelige innganger, magiske kammer og lange korridorer som barna skal bevege seg gjennom, og som hele tiden er i forandring.I Vidunderkammer møter du blant andre en prinsesse med konstant ferie fra fornuften, Tornerose som våkner mindre og mindre for hver dag, et møllspist Fantasifoster, det vidunderlige Vidunderet og en blind portner uten retningssans som leder deg til de underligste steder.

Labyrinten er et sted man kan finne vei - et sted man kan gå seg bort. Et sted hvor spørsmål oppstår og svar forsvinner. Vi vil med Vidunderkammer skape følelsen av å være inni en drøm inni en drøm inni en drøm idet du forviller deg lengre og lengre inn i vårt skakke, falmete univers.

Premieren er 24. november kl. 15 på Figurteateret i Nordland. Er du over 12 år, og svært gjerne vil se Vidunderkammer, vennligs ta kontakt med Katrine på mail: katrine@katma.no.

Les om forestillingen på: www.vidunderkammer.no

Les om Katma på: www.katma.no. Hun er tilbakestrømmer.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no