Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Slipp teksten løs!

Utsatt påmeldingsfrist.
MUSAM skal igjen arrangere kurs for litteratur- og skriveglade ungdommer mellom 14 - 18 år. Dette kurset er det 4 i rekken av «Slipp teksten løs»
Kurset vil bli lagt opp med 3 samlinger og oppfølging mellom samlingene. Første kursdag er 8. mars, så følger vi opp med 1 helgesamling (lørdag til søndag) og nok en lørdagssamling før sommeren. På kurset vil det være fokus på praktisk arbeid, og deltakerne vil få individuell oppfølging mellom samlingene. Instruktør er forfatter Mikkel Bugge, opprinnelig fra Sortland. Last ned brosjyre


21.1.2008


atomoxetin qtc

atomoxetin virkning
På kurset skal vi fokusere på å utvikle tekst og å slippe løs kreativiteten. Undervisningen vil foregå i samlinger og via e-post mellom samlingene. Deltakerne vil i løpet av kurset få leke med ulike genere, produsere kortere og lengre tekster, øve observasjonsevnen og bevisstgjøres omkring språk og virkemidler.
De vil få flere ting å skrive om. Rare ting. Helt vanlige ting. Korte fem minutters oppgaver for å få i gang skrivelysten. Det vil bli øvet forskjellige sjangere og snakket om tekster.
Hvordan snakker vi sammen?
Ser en person som sier «Jeg skal drepe deg» annerledes ut enn en som sier «Æ ska faen mæ vreng haue a dæ din tykjpeis»? Hvorden ser en som sier «Akk, nå ser jeg solen forsvinne i det fjerne og kvinnen jeg elsker kysse en annen.» ut?
Dette og mye mer vil bli deltakerne på kurset bli utfordret på.

Målsetning er at kursdeltakerne skal lære å slippe teksten løs.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no