Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Fortsatt ledige plasser på skrivekurs

8. mars starter skrivekurset Slipp teksten løs! Dette er et skriveverksted for ungdom mellom 14 og 18 år. Det arrangeres på Sortland og går over tre lørdager før sommeren. Ennå er det noen ledige plasser. Flyer og påmeldingsskjema


13.2.2008


albuterol nebulizer classification

over the counter asthma inhalers
Dette er fjerde gang Musikksamarbeidet i Vesterålen arrangerer et slikt kurs som del av kulturskolenes tilbud. Skapende skriving er et felt det er vanskelig for en og en kulturskole å dekke derfor samarbeider skolene om dette tilbudet som ledd i Kultursamarbeidet i Vesterålen.

Kurset «Slipp teksten løs!» har som mål å gi stimulere til skriveglede. Mellom samlingene får man sende inn tekster til vurdering av instruktøren. I løpet av kurset får deltakerne leke med ulike sjangere, produsere kortere og lengre tekster, øve observasjonsevnen og bevisstgjøres omkring språk og virkemidler. Målet med kurset er å få de unge til å slippe språket løs. Dette gjøres uten bekymringer for karakterer, lov/ ikke lov, rett - galt.

Instruktør
Instruktør for kurset er Mikkel Bugge. Han er 29 år og debuterte i fjor som forfatter på forlaget Oktober med novellesamlingen «Yttersider». Et samlet kritikerkorps gav boka gode anmeldelser. Det siste året har Mikkel hatt en rekke skrivekurs og opplesninger både i Vesterålen og andre deler av Nordland.

Alle skriveglade ungdommer oppfordres til å melde seg på et skrivekurs som kan bli både interessant og morsomt. Arrangør er kulturskolene i Vesterålen gjennom MUSAM i Vesterålen regionråd.

 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no