Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Omslaget er laget av Sindre Punsvik
Unge forfattere fra Vesterålen med ny bok

Ni unge forfattere fra Vesterålen har både skrevet og laget en ny bok som kommer på markedet 3. mai. Tilbakestrømmer Mikkel Bugge er redaktør. Boka har fått tittelen MER ENN BARE ALT og inneholder noveller, kortprosatekster og dikt. Hovedlanseringa skjer i Saabyes bilbliotek på Sortland hotell fredag 2. mai klokken 19:00. Lørdag 3. mai kl 12:30 blir det også signering på Ark bokhandel på Sortland Storsenter slik at publikum på lørdagshandel kan sikre seg et eksemplar. Kjøp boka på nett eller i bokhandelen


25.4.2008


 
  Bokillustrasjoner, Sindre Punsvik
Under lanseringa på hotellet blir det opplesning og salg av signerte eksemplarer. De ni forfatterne er June Arntun, Britt-Ellen S. Berntsen, Thomas-Nicolai Hansen, Fredrik Meyer, Paula Mikalsen, Sylvi C. Nilsen, Sindre Punsvik, Cecilie Thøgersen og Jørgen Ulriksen. Sindre Punsvik har laget omslaget og stått for fine illustrasjoner i boka.

De unge selv har vært sentrale i selve produksjonen i tillegg til å ha skrevet tekstene. Det betyr at de sammen med redaktøren har stått for utvelgelse av tekster i tillegg til å ha ansvar for layout, illustrasjoner, omslag, PR, markedsføring, lansering og for en stor del også for salg.

MER ENN BARE ALT inneholdet for det meste noveller og dikt, og i den finner du tekster for enhver smak - forteller Fredrik Meyer som selv er en av forfatterne. Han sier det er en bok som kan leses av folk i alle aldre.

 
  Bokillustrasjoner, Sindre Punsvik
Boka er en videreføring av kurset «Slipp teksten løs». Mikkel Bugge er bokas redaktør og gis ut i samarbeid med Kultursamarbeidet i Vesterålen Regionråd som også er ansvarlig for kursserien «Slipp teksten løs».
Boka koster kr 100,-.

Les mer
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no