Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Sju av forfatterne sammen med redaktør, Mikkel Bugge bak
Suksess med boklansering

De ni unge forfatterne av antologien «Mer enn bare alt» hadde fredag og lørdag boklansering med signering både på Saabyes bibliotek og i bokhandelen ARK på Sortland. Daglig leder Kim Skotnes i ARK forteller at han aldri på så kort til har solgt så mange av samme bok. På to timer gikk det ut 40 signerte eksemplarer!


5.5.2008


naloxone naltrexone comparison

naltrexone vs naloxone online
 
  Thomas-Nicolai Hansen leser opp. Lars Saabye Christensen følger interessert med fra sokkelen. Han startet for 25 år siden tradisjonen med skrivekurs i Vesterålen i regi av Kultursamarbeidet
Under lanseringen på Saabyes bibliotek i Sortland hotell, leste forfatterne opp fra boka. De høstet stor applaus. Det lille biblioteket var fylt til siste ståplass. Biblioteket inneholder ett eksemplar av alle Lars Saabye Christensens bøker på norsk og i oversettelse. Midt i rommet står det en byste av forfatteren laget av Nico Wideberg. Dette lokalet er i ferd med å bli en ny intim kulturarena på Sortland.

Når lanseringen ble en suksess, henger det sammen med at de unge selv har hatt hovedansvaret for planlegging og gjennomføring av disse to arrangementene.

Boka er resultat av skrivekurset «Slipp teksten løs» som Kultursamarbeidet i Vesterålen står bak. Kultursamarbeidet er også utgiver av boka.

 
  Det var kø for å få kjøpt og signert bøker
I forordet skrevet av kursleder og redaktør Mikkel Bugge, står det blant annet - Mer enn bare alt har blitt en spenstig samling med stort mangfold både i sjanger, form og innhold. Fra absurde hverdagshistorier og sado-machocistiske kjærlighetsfortellinger til livsfarlige kosebamser og grafiske dikt. Det som knytter tekstene sammen er en alvorlig lekenhet og en seriøs vilje til å vrenge språket for å finne fram til sin egen stemme. Forfatterne skriver fortellinger og dikt der alt står på spill. Det ville overraske meg om vi ikke hørte mer fra dem i årene som kommer.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no