Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
HJERTESANG inn i sommerkvelden med Marit og Synne

Tilbakestrømmer Marit Nygård og Synne Meland er igjen på veiene. Etter miniturnéen med «HJERTETS SANGER» i Vesterålen i fjor sommer inviterer de til to nye konserter, «HJERTESANG - inn i sommerkvelden» i Øksnes og Andøy. Det blir fredag 13. juni på Gisløya grendehus og i baptistkirka på Andenes søndag 15. juni.


3.6.2008


 
De skriver i en pressemelding - Årets konserter bygger på samme konsept som fjorårets, men noe nytt repertoar er tatt med - vi har "plukket ned" noen nye musikalske mirakler som vi serverer publikum. Menyen er variert og spennet er stort; med smaksopplevelser av Brahms, Gershwin, Debussy og Grieg for å nevne noen - i tillegg har vi med noen forfriskende innslag av "lettere" repertoar. Eneste fellesnevner er at alle ord og toner blir servert med HJERTEliG nærvær!

Litt om utøverne:
Synne Meland og Marit Nygård er begge utdannet ved Norges Musikkhøgskole, i henholdsvis klassisk sang og klaver. De møttes - både menneskelig og musikalsk - under ganske spesielle omstendigheter i Nyksund for tre år siden. På hver sin kant har de jobbet mye som utøvende musikere i ulike sammensetninger. Samarbeidsprosjektet de nå har skapt er imidlertid unikt for dem begge; det handler om å bruke musikken som innfallsport til vakre landskap og store rom.

Tid og sted:
Gisløy Grendehus (Øksnes), fredag 13.juni kl. 22.00
Baptistkirka, Andenes (Andøy), søndag 15.juni kl. 18.00
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no