Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Kunstveiviser 2008

Brosjyren «Kunst i Vesterålen 2008» foreligger nå for femte år på rad. Den er en hendig veiviser til kunstopplevelser i Vesterålen. I brosjyren finner du oversikt over profesjonelle kunstnere bosatt i regionen. De fleste selger kunst fra verkstedene eller galleriene sine. Brosjyren har informasjon om åpningstider foruten at den viser hvor publikum kan finne en rekke skulpturer og kunstneriske installasjoner rundt i distriktet. Last ned brosjyren: Norsk Engelsk


17.6.2008


augmentin generico prezzo

augmentin compresse online
 
  Brosjyra som trykkes på norsk og engelsk, har i år TRAFO-installasjonen «Havblomst» av Siri Tollefsen på forsiden. Installasjonen står ved Risøyhamnbrua på andøysida.
Et oversiktlig kart på baksiden viser at øyriket Vesterålen er en mangfoldig region som innbyr til spennende kunstopplevelser på over femti steder. I tillegg til verksteder og gallerier er det laget kunstnerisk dekorerte trafo-kiosker og kunst-installasjoner med «ræk» fra fjæra. Ser du godt nok etter, kan du finne over tretti poetiske tekster på husfasadene i Blåbyen Sortland. Skulpturlandskap Nordland er godt representert i Vesterålen med en skulptur i hver av de seks kommunene.

«Kunst i Vesterålen» utgis på norsk og engelsk og fås i samtlige turistinformasjoner, på overnattingssteder og i galleriene. Kultursamarbeidet i Vesterålen står bak brosjyren som utgis i samarbeid med Vesterålskunstnerne.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no