Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Velkommen til Trillebåra Festival!

Dette er en invitasjon til en helt ny og særegen opplevelsesfestival på Skogsøya i Øksnes 25. - 27. juli. Ombord i Trillebåra er du festivalen og festivalen er deg. Denne festivalen er ikke som andre festivaler.


27.6.2008


 
Festivalen foregår på ei øy der trillebåra er øybil og sola aldri går ned. Måsen har kapret sin egen strand og krabben er større enn ditt eget hode. Dette tror vi er det perfekte utgangspunktet for uforglemmelige opplevelser av nordnorsk natur og kultur.
Se program og info

De faste arrangementene vil foregå på Tunstad mellom kl 12 og 17. Da kan du ta en titt på Trillebåra Kunstutstilling, se en film av lokale regissører på Trillebåra Filmklubb, eller gjøre et kupp i vår egen lykkebod hvor vi selger diverse brukskunst. På Ungdomshuset er det Trillebåra Kafè hvor du vi selger kaffe og noe å bite i.

Vi har satt sammen et program som vi tror skal fange oppmerksomheten til både unge og gamle som ønsker å oppleve kultur og natur i skjønn forening, sier arrangørene Solveig Melkeraaen og Borgny Knudsen. Fra åpningsseremonien på fredag kl 17 går det slag i slag med Fiskebolletapas og åpningskonsert på Ungdomshuset. Vi vil også få frem historien på øya, og inviterer til historisk vandring kl 20.

På lørdags formiddag kan du høre unge forfattere lese egne tekster i varme omgivelser på Ungdomshuset. På kvelden er det Marianne Meløy og Mighty Marit som er hovedattraksjonen, og de lover at du skal få trimme både lattermusklene og dansefoten i løpet av kvelden.
På søndag inviterer vi hele familien til sauebingo og trillebåraløp, og senere på dagen er det kunstauksjon og nydelig konsert i Øksnes kirke med Sigrid Randers-Pehrson og komp.

Festivaldeltakerne kan bo på Øksnes Leirsted eller i telt under festivalen, eller benytte seg av MS Tinden sine faste ruter mellom fastlandet og Skogsøya. Det blir satt opp festivalbåt fra Tunstad til Myre lørdag kl 02. Det lønner seg å kjøpe festivalpass! Billetter legges ut på Sørdahl på Myre, på festivalkontoret på Øksnes Leirsted eller kan bestilles på trillebara(a)gmail.com
Se program og info 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no