Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Vegard Storm-Pedersen og Håvard Kalseth
Festkveld under Reginedagan 2008 - Wonderland


Bøfjerding og tilbakestrømmer Vegard Storm-Pedersen og hans stilettkompis Håvard Kalseth er klare for å bringe glamour til bygda, når de lørdag 26. juli gjester Reginedagan i Eventyrkommunen Bø med en stjernespekket festforetilling.


16.7.2008


 
  Vegard Storm-Pedersen bringer glamouren tilbake til bygda under Reginedagan.
Etter å ha gjort stor suksess på Petter Stordalens luksushotell i Kragerø, med uvurdeelige terningkast, tar de med seg sine parykker og høye hæler og ønsker å skape fest og god stemning i Bøhallen! Med seg har de Bettans dansepartner, Mats Brattlie, kjent fra «Skal vi Danse» på tv2 og Geir Gundersen fra Dansefeber.

Vegard Storm-Pedersen er kjent for mange som stylist for en rekke artister, og reiser mot slutten av sommeren til New York, for å fortsette sin karriere. Men først venter Bø med han selv som artist, og sier at dette virkelig er en anledning for alle som ønsker, til å pynte seg litt ekstra og lover å gjøre det han kan for at folk skal få feiret avslutningen på Reginedagan med stil.

Forestillingen Wonderland er en videreutvikling av en forestilling som ble presentert på Sortland i 2005, men er en helt annen forestilling, eller show, som det nå mer har blitt. Det gode, gamle dragshowet har blitt ivaretatt, og en rekke artister kan ventes å bli sett på scenen, blant annet Madonna, Cher, Ingrid Bjørnov, en alltid juleglad Jenny Jenssen og en nokså tappet Britney Spears, m. flere.

Kritikerne har rost forestillingen opp i skyene, og beundret guttene for sitt tempo, gode humor, lekre bein og flotte kostymer. De ønsker alle velkommen til årets festforestilling, og lover å delta i festen etter showet er over!

På festkvelden kan du også nyte deilig tapas – småretter med utgangspunkt i det spanske kjøkken. Kulturprisen for Bø i 2008 skal deles ut, og utover natta blir det irsk musikk med Kvæfjord/Harstad-bandet Borkum Riff.
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no