Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Foto: Ragnarock
Meld deg på kurset, «La kamera gå!»

Vesterålen regionråd, kultursamarbeidet og MUSAM ønsker velkommen til kurset «La kamera gå!», et kurs i praktisk filmproduksjon for ungdom i Vesterålen og Lødingen mellom 12 og 16 år. Kurset vil være på Sortland kulturskole, og bli arrangert over to helger, 19. - 21. september og 26. - 28. september. Påmeldingsfrist: 11. september. Begrenset deltakerantall. Se mer info Påmeldingsskjema


1.9.2008


På kurset vil du få lage kortfilm og dokumentarfilm der du selv skaper idé, manus og ferdig produkt, med tett oppfølging av kursholder. Du må disponere eget digitalkamera.

Når du melder deg på er du deltaker på begge samlingene. Kurset er åpent for alle som ønsker å lære å lage film. Her får ungdommene sjansen til å møte likesinnede og blir instruert av en profesjonell filmskaper.

Før man går i gang å produsere filmer skal deltakerne få se masse inspirerende kort- og dokumentarfilmer, lære grunnleggende teori, samt at de må gjennomføre en rekke praktiske øvelser med kamera og redigeringsutstyr.

 
  Instruktør og filmskaper Anniken Hoel
Instruktør Anniken Hoel
Anniken Hoel har filmfaglig bakgrunn fra FAMU, filmakademiet i Praha og har erfaring med fiksjonsfilm og dokumentarer. Etter endt utdanning har hun arbeidet bl.a. med dokumentarfilmprosjekt i Midtøsten. Hun har holdt filmkurs for kvinner i Gaza og for elever i Nordland, Troms og Finnmark gjennom «Den kulturelle skolesekken». Anniken trives veldig godt når hun får arbeide med talentfull ungdom som er engasjert og har mye på hjertet!
 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no