Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Skapende skriving og naturopplevelser

Det blir skrivekurs for folk med skrivekløe. Vesterålen litteraturlag i samarbeid med Vesterålen kulturutvalg arrangerer skrivekurs for alle som liker å skrive. Det skjer 12.-14.september 2008 på Marmelkroken, Bø i Andøy. Veileder er forfatteren Victoria Bø.


2.9.2008


Innhold:
· skapende skriveøkter
· velsmakende mat
· sosialt trivelig og
· minnerike naturopplevelser

Dette blir ei helg som vil sette sine spor. Spor på et ark, spor i ditt sosiale minne og spor i naturen.

Mer informasjon får du - og påmelding gjør du til Anne-Rita Nygård, 908 89 823 og anne.rita@trollfjord.no, eller til Ole Petter Bergland, 918 600 03 og naturop@nordlysnett.no.

Først til mølla-prinsippet gjelder til et begrenset antall plasser.

Victoria Bø
Victoria debuterte som skjønnlitterær forfatter med romanen Historien om Henrik Wiklunds barnebarn på Gyldendal forlag i 2004. Dette er en universitetsroman som rommer både en matematisk hemmelighet og en kjærlighetsgåte. Hovedpersonen Henriette Wiklund er en ung kvinnelig fysiker som nøster i sin avdøde farfars fortid og finner noe helt annet enn hun noensinne kunne forestille seg.

Høsten 2007 kom Victorias andre roman Tårnseilere. Dette er sannsynligvis Norges første roman som begynner på toppen av et av verdens høyeste fjell. Friluftsliv og ekstremsport står sentralt i denne boka. Men hovedpersonen Moira Scott har et indre brattheng hun ikke vil klatre, minnene om foreldrenes død. Hvilket landskap er farligst å vandre i? Les mer om forfatteren og veilederen www.victoriabo.no

 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no