Foto: Fernando Ugarte
Du er her: Hovedside - Nyheter
Kontakt mellom Vesterålen og Island i Vikingtida

Frilansjournalist Beate Heide er i gang med et tre ukers stipendopphold på kultursenteret Skriduklaustur i Øst-Island. Reise- og oppholdsstipend til Øst-Island er en ordning som er inne i sitt femte år og bygger på samarbeidet mellom Vesterålen kulturutvalg og Øst-Island kulturråd.


6.10.2008


lexapro and weed anxiety

lexapro weed and alcohol read here
Artikler og bok
Beate Heide ønsker å gå tilbake og se på bosetting i Vikingtida fra Vesterålen til Island og skrive artikler om dette. I tillegg har hun planer om å skrive en barne- og ungdomsbok med et innhold fra gammel tid som knytter Vesterålen og Island sammen.

Lesekvelder på bibliotek
 
  Beate Heide
Beate skriver i en e-post at hun vil skrive reportasje fra Island. I tillegg ønsker hun å ha lesekvelder på ett eller flere bibliotek når hun kommer tilbake. Jeg stiller opp hvis interessen er det - skriver hun.

Samarbeidsavtale
Fra 2005 har ti vesterålinger mottatt slike reise- og oppholdsstipender gjennom Kultursamarbeidet i Vesterålen. De siste som hadde stipend var billedkunstnerne Siv Johansen og Aino Grib fra Hadsel og Oili Puolitaival fra Sortland. Neste år drar to musikere fra Sortland på tre ukers stipendopphold til Øst-Island.

 
Søk: Søk kun i overskrift

 
 
 
Søk:
Søk kun i overskrift


 
 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Fernando Ugarte • 2002-2019 © Systems by NorNet.no