Foto: Trym Ivar Bergsmo
Du er her: Hovedside - Nyheter
Reise- og arbeidsstipend til Øst-Island

Kultursamarbeidet i Vesterålen utlyser et reise- og arbeidsstipend til Øst-Island for kunstnere og kulturarbeidere. Stipendet gjelder for de som yrkesmessig arbeider med kunst og kultur. Søkeren må være bosatt i Vesterålen. Et bosted i Vopnafjörður på Øst-Island stilles gratis til disposisjon. Utgifter til reise og noe kostpenger dekkes av Kultursamarbeidet i Vesterålen.

Gjennom samarbeidsavtalen mellom Vesterålen kulturutvalg og Austurbru, utlyses et reise- og arbeidsstipend for 2-4 uker i september til og med desember 2016 for utøvere innen kunst, kultur og media.

Vopnafjörður er et lite tettsted med 700 innbyggere. Hovednæringer er fiske, service og landbruk. Vopnafjörður har varierte muligheter for aktiviteter og kvalitetstid i naturen.

Les mer om Vopnafjordur

og Øst-Island

Tid for opphold er høsten 2016 over en periode på 2-4 uker. Det forventes at kunstneren bor og arbeider i Vopnafjörður hele den tiden man søker for. Søknaden skal være på engelsk og skal inneholde planer for oppholdet, utdanning, yrkeserfaring og motivasjon for å reise samt CV. Eget søknadsskjema.

Søknad sendes helst digitalt til postmottak@vestreg.no eller til Vesterålen regionråd, Kultursamarbeidet, PB 243, 8401 Sortland.


Klikk her for søknadsskjema

Søknadsfrist 6. juli 2016

For spørsmål og mer informasjon: Vesterålen regionråd 76 11 15 00, Vibeke Suhr
 


Søk etter ord:


 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Trym Ivar Bergsmo • 2002-2019 © Systems by NorNet.no