Du er her: Hovedside
Vesterålen markerer seg i Ny Læringsarnea for kommunesektoren

I knapt et år har Vesterålen regionråd deltatt i et utviklingsprosjekt i regi av KS for å utvikle en ny arena for kompetanseutvikling for kommunene. I dag ble denne arenaen presentert på ekommunekonferansen i Stavanger med vel 300 deltagere.

Les mer
«Min kultur - mine røtter»
– barn i Øksnes med bidrag til et spennende nordisk kulturprosjekt og nordisk utstilling

Fredag 8. august kl 17:00 åpner utstillingen «Min kultur, mine røtter» på Museum Nord, avdeling Øksnes. Denne nordiske utstillingen av tekster, tegninger, malerier, foto og video laget av barn og unge er et resultat av et nordisk prosjekt som har pågått i nærmere to år. Fra Norge har en gruppe barn fra Alsvåg vært deltakere og bidragsytere. I tillegg har barn i Island, Færøyene, Grønland og Finland deltatt.

Les mer
Rådmenn og strategisk ledelse «Skodd for framtida»

Rådmenn og strategisk ledelse i kommunene Andøy, Bø, Hadsel, Sortland, Lødingen og Øksnes gjennomførte i strålende solskinn lunsj-til-lunsj samling i vakre Hadsel for å lære mer om KS nye arbeidsgiverstrategi «Skodd for framtida». I tillegg fikk de innføring i helsefremmende lederskap og e-læirng som et av mange verktøy.
Arrangør var RKK Vesterålen/Vesterålen regionråd. Det ble mellom øktene også lagt inn en fotosafari hvor deltakerne under kyndig ledelse av to guider jobbet med fotoløsninger på tema jord, ild, vind, vann og kreativitet. Resultatet ser du om du følger denne lenken.

http://animoto.com/play/LbG7bnRl0LQlUxzwdMNJIw?utm_source=&u

Fra Vestfold til Vesterålen for å lære om kompetanseutvikling

John Fredrik Wallace, koordinator for kommunesamarbeidet i Vestfold besøkte torsdag 22. mai Kompetanseutvalget for RKK for å lære hvordan man i regionen jobber med å få til god kompetanseutvikling for kommunesektoren.

Les mer
Ny læringsarena i kommunene

Ansatte fra kommunene i Bø, Øksnes, Lødingen, Sortland og Hadsel har gjennomført to-dagers kurs for å lære litt mer om kursproduksjon i Moodle og nettpedagogikk.

Les mer
Jubileumsseminar 29. november

29. november arrangerer Kultursamarbeidet i Vesterålen, i samarbeid med RKK, seminaret «Røtter, vinger og ny oppdrift». Seminaret markerer at det er 30 år siden Kultursamarbeidet ble etablert, samtidig som vi ønsker å se kultur i et framtidsperspektiv. En av foreleserne er Viggo Valle, programleder i P1 Pluss. NRK sin nye radiokanal. Påmelding: Klikk her Last opp invitasjon og program: Klikk her

Les mer
Seminar om frivillighet i endring
Torsdag 17. november inviterer Kultursamarbeidet og RKK til seminaret
«Frivillighet i endring»:
*Hvordan skape gode synergier mellom offentlig kulturarbeid og frivillighet?
*Kulturloven i praksis


Les mer
Kulturminneplanlegging i fokus

Førstkommende tirsdag arrangerer RKK og Kultursamarbeidet i Vesterålen et seminar på Stø om framtidig kulturminneplanlegging i regionen. Temaet er kartlegging, prioritering og framtidig bruk av kulturminner. Vesterålen kulturutvalg mener det er stort behov for en slik plan for Vesterålen.

Les mer
Framtid i flytsonen, dagsseminar om videre kultursatsing

Kultursamarbeidet i Vesterålen og det regionale kompetansekontoret RKK inviterer til dagsseminar om videre kultursatsing i Vesterålen. Overskriften er Framtid i flytsonen og arrangeres den 19. mai på Sortland. To av innlederne er Bård Borch Michalsen, ansvarlig redaktør i Harstad Tidende og Kjell Arne Røvik, professor i organisasjonsteori ved Universitetet i Tromsø. De skal både ta for seg slitte begreper fra distriktspolitikken og fortelle om aktuelle retninger for regional satsing framover. Påmelding til RKK, oppgi kommune, adresse, mobilnr., stilling og hva du eventuelt representerer Klikk her.


Les mer

Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Ben-Tommy Eriksen • 2002-2019 © Systems by NorNet.no