Du er her: Hovedside - Nyheter
Fra venstre; sekretariatsleder Silje Kristoffersen, RKK-leder Hilde J Hansen, HR-sjef Sortland Brita Kleivan og leder i kompetanseutvalget for Vesterålen regionråd/ass. rådmann i Hadsel kommune Espen B. Gundersen
Vesterålen markerer seg i Ny Læringsarnea for kommunesektoren

I knapt et år har Vesterålen regionråd deltatt i et utviklingsprosjekt i regi av KS for å utvikle en ny arena for kompetanseutvikling for kommunene. I dag ble denne arenaen presentert på ekommunekonferansen i Stavanger med vel 300 deltagere.

benadryl and pregnancy third trimester

benadryl pregnancy nausea charamin.com
Første delmål er nå nådd og det er lansert en kursportal hvor kommunen fritt kan utvikle og dele kursopplegg. Deltagere i prosjektet har vært Midt-Telemarksregionen, Kongsbergregionen og KommIT.

RKK-leder Hilde J. Hansen, sekretariatsleder Silje Kristoffersen og Brita Kleivan, HR-sjef Sortland kommune holdt innlegg under ekommunekonferansen i Stavanger. Tittel på innlegget var «Mentale brannmurer» og tematikken var hva må til for å få til fremtidsrettet kompetanseutvikling i kommunene, et delprosjekt som RKK, Vesterålen regionråd har ledet i den nasjonale gruppen. Innlegget var del en av en serie på tre innlegg under ekommunekonferansen som beskriver fasene i pilotprosjektet. Espen B. Gundersen, leder i kompetanseutvalget for Vesterålen regionråd, ass. rådmann i Hadsel kommune, holdt innlegg om innholdet og mulighetene i verktøykassen prosjektet har generert.

Se prosjektets hjemmeside for ytterligere info https://kurs.kommit.no/

http://ksk.event123.no/ekommune2014
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Ben-Tommy Eriksen • 2002-2019 © Systems by NorNet.no